Visit Nynäshamn
Visit Nynäshamn

Nynäshamn på några timmar

Båt

Upptäck Nynäshamns guldkorn på...

...en timme
Du kanske har en stund över innan du ska köra ombord på färjan till Gotland? Ta en sväng förbi Rökeriet och Kökeriet, köp en glass i någon av hamnbodarna och sätt dig på havstrappan. Har ni spring i benen kanske lekparken med barnvänliga skeppet Hoppetossan på Frejas holme kan vara alldeles rätt sätt att leka av sig på inför båtresan. Fynda i centrumbutikerna eller i hamnbodarna. Eller bara knalla in till Turistbyrån i Gästhamnen och få tips om vad Nynäshamn kan erbjuda på en timme eller två.

...fyra timmar
Om du har några timmar över i Nynäshamn hinner du se lite av det vackraste som finns att uppleva i Stockholms skärgård. Hyr en cykel hos turistbyrån och cykla natursköna Strandvägen/Ringvägen runt. Ta en fika på Lövhagens servering eller cykla till Nicksta, Nynäshamns svar på Copacabana. Shoppa i Nynäshamns centrum eller besök Godsmagasinet där du kan titta på och köpa konst och hantverk. Är du bilburen kan du åka ut till Torö Stenstrand. Är det stora vågor kan du förmodligen se de allra bästa svenska surfarna i vattnet. Att åka Runstensvägen är populärt för den som är intresserad av vikingatiden.

...en dag
Ta Waxholms båt till Landsort eller Nåttarö. Båda unika öar som är sköna exempel på att det inte finns något som slår ytterskärgård när det gäller naturupplevelser. Testa sportfiskelyckan på en guidad fisketur i skärgården. Lägg in dig på Spa-anläggningen Nynäs havsbad på Trehörningen. Åk med M/F Flora på en heldagstur till Trosa tur och retur. Testa världsmästaröl på välrenommerade Nynäshamns Ångbryggeri. Eller åk med en yrkesfiskare och lär dig hur det går till att jobba med havets frukter.

...två dagar
Hyr en kajak, packa ner tältet bakom sittbrunnen, bunkra rökta delikatesser och Nynäshamnsbryggd öl. Sen är det bara att ge sig ut i skärgården. Inomskärs om vädret ser ostadigt ut. Utomskärs om det är högtryck. I Nynäshamn hittar du både skyddade vikar och exponerade klippöar. Bara några paddeltag bort.

...resten av ditt liv
Du kanske redan har bestämt dig för att spendera riktigt mycket tid i Nynäshamn? Sällan har det byggts så mycket i kommunen som nu.
Besök gärna www.nynashamn.se/boinynashamn

BOKA ONLINE

Evenemang
Bildgalleri
Nynäshamns turistbyrå

NYNÄSHAMNS OFFICIELLA BESÖKSWEBB

NYNÄSHAMNS TURISTBYRÅ
Fiskargränd, 149 81 Nynäshamn
Telefon: 08-520 737 00
e-post: info@nynashamn.se

Stockholm
Nynäshamn Ekokommun

NYNÄSHAMNS OFFICIELLA BESÖKSWEBB

Tourist Centre

NYNÄSHAMNS TURISTBYRÅ
Fiskargränd, 149 81 Nynäshamn
Telefon: 08-520 737 00
e-post: info@nynashamn.se

Just nu har vi följande öppettider:

Måndag - fredag 09.00 - 17.00, stängt för lunch 12.00 - 13.00
Söndagar i oktober månad 10.00 - 15.00

Nynäshamn Ekokommun
Stockholm
För mobilknapp i topp
  • NYNÄSHAMNS TURISTBYRÅ
  • Fiskargränd, 149 81 Nynäshamn
  • Telefon: 08-520 737 00
  • e-post: info@nynashamn.se
  • Aktuella öppettider:
  • Måndag - fredag 9-17,
    lunch 12-13
Mobilnavigationsknappar