Visit Nynäshamn

Platsvarumärket Nynäshamn

Hej företagare och förening! På den här sidan hittar du det mesta du behöver för att marknadsföra ditt företag eller förening tillsammans med vår vackra plats Nynäshamn. Allt har sin grund i de verktyg som tidigare arbetats fram kring bilden av Nynäshamn, av Nynäshamnarna själva.

Med Nynäshamn menar vi såklart hela det geografiska området och alla verksamheter som ryms inom Nynäshamns kommungräns. Den positiva bilden bygger vi alla tillsammans genom att ladda vårt varumärke med positiva värden. Du som företagare är en viktig del i detta arbete. Därför har vi tagit fram en verktygslåda som är anpassad för dig där vi gjort allt för att göra det lätt att göra rätt. Tillsammans sätter vi Nynäshamn på kartan. Välkommen in!

Verktygslåda för företagare och föreningar

Här hittar du symboler att ladda ned, men också texter, bilder och annat marknadsföringsmaterial.

Inspirationsfilm

​Lyssna och inspireras till vad några lokala företagare har att säga om Nynäshamn och vår gemensamma marknadsföring av platsen. (Filmen ska ge inspiration till företag/föreningar, och är inte tänkt att delas till privatpersoner i sociala medier.)

Om varumärkesplattformen

​Varumärket är så mycket mer än bara en logotype. Här kan du läsa mer om varför platsvarumärket finns, hur det tagit fram och vad det innehåller.

Kontakta oss

​Hej! Här är några av oss som jobbar på Tillväxtavdelningen på kommunen. Vi finns bara ett mail eller telefonsamtal bort om du vill ha vår hjälp eller har några frågor kring platsvarumärket. Du hittar kontaktuppgifter längst ned på sidan, där du också hittar kontaktuppgifter till Stadskärneföreningens centrumledare som också kan svara på frågor.

Fråga oss om platsvarumärket

Nina Munters
Nynäshamns kommun
Tillväxtstrateg
08-520 737 02
nina.munters@nynashamn.se

Jonas Karlsson
Nynäshamns kommun
Näringslivschef
08-520 681 68
jonas.karlsson@nynashamn.se

Paulin Sunesson
Stadskärneföreningen
Centrumledare
070-493 11 78
centrumledare@nynashamnscentrum.se