Visit Nynäshamn

Våra budskap i ord och text

Här finns texter att inspireras av till din marknadsföring.

När du som företagare vill skriva texter om Nynäshamn i din marknadsföring så får du gärna inspireras av dessa texter nedan. Här hoppas vi också inom kort kunna samla texter om våra kommundelar och olika verksamheter och företag, så att ni kan lyfta varandras verksamheter i marknadsföringen. Har du texter om din verksamhet eller del av kommunen som du vill dela med dig av? Kontakta oss gärna!

Bilden av platsen Nynäshamns kommun kan sammanfattas som i texterna nedan

"I Nynäshamn möts stad, landsbygd och hav. Här har du närhet till det viktiga i livet. Du kan kombinera en trygg småstadsmiljö med storstadens möjligheter. Havsnära områden och ett vackert kulturlandskap ger dig möjlighet att hitta ett boende med närhet till skärgård, en fri horisont och spännande natur upplevelser. Vi är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Bra kommunikationer med pendeltåg och motorväg ger dig tillgång till Stockholms stora utbud och arbetsmarknad. Upptäck Nynäshamn – där havet och livet möts."

”I Nynäshamn ryms den aktiva fritiden och det eftertänksamma lugnet. Här frodas landsbygd och tätort, konstnärer och entreprenörer, nyskapande företag och musikfestivaler. Och här möts människor från många av världens hörn för att skapa det goda livet nära havet."

"Väx med oss i Nynäshamn
Vi vet att Nynäshamn är en bra plats. Här frodas landsbygd och tätort, eldsjälar och entreprenörer, nyskapande företag och tusenkonstnärer.

Vi havet, nya Norviks hamn och vår passagerarhamn har vi direktaccess till nya marknader, varor och tjänster. Havet är vår hållbara transportväg som tillsammans med hamnarna gör oss till en nyckelspelare i den expansiva Stockholms- och Mälardalsregionen. Lägg därtill bra landkommunikationer till Stockholm, tillgänglig mark och lediga lokaler. Dessutom ges möjligheter till skräddarsydda yrkeshöskoleutbildningar och samarbeten med högskolor och universitet. Genast klarnar bilden av Nynäshamn som en givet lockande plats att etablera och växa på.

Blickar vi framåt ser vi Nynäshamns som ett starkt, konkurrenskraftigt logistiskt nav i Sveriges vassaste tillväxtregion. Här utvecklas innovativa och hållbara transport- och infrastrukturlösningar. Här byggs boende i alla former och erbjuds oslagbara miljöer för arbete och studier på distans. Här går det att växa på det hållbar sätt vi vill.

Väx med oss i Nynäshamn - där havet och livet möts!"

Fråga oss om platsvarumärket

Nina Munters
Nynäshamns kommun
Tillväxtstrateg
08-520 737 02
nina.munters@nynashamn.se

Jonas Karlsson
Nynäshamns kommun
Näringslivschef
08-520 681 68
jonas.karlsson@nynashamn.se

Paulin Sunesson
Stadskärneföreningen
Centrumledare
070-493 11 78
centrumledare@nynashamnscentrum.se